Hva er Keratin ?

Keratin er en gruppe av type protein som utgjør hår, hud og negler. Keratin kan brukes som ingrediens i hårkosmetikk. Siden keratin er den strukturelle byggesteinen i håret ditt, kan keratinbehandlinger bidra til å styrke håret og få det til å se sunnere ut.

Hvilke fordeler tilbyr Keratin-behandling ?

Håret blir jevnere og lettere å håndtere som et resultat. Effektene varierer veldig avhengig av om håret ditt er sunt til å begynne med, hva hårets naturlige tykkelse er og hva slags keratinbehandling du bruker. Vi på Looks Studio bruker kun produkter av høy kvalitet og som vi har god erfaring med.

Siden Keratin virker ved å glatte ned cellene som overlapper hverandre, blir resultatet et jevnt, fyldig og skinnende utseende. Keratin gjør også krøllete hår mindre krusete, lettere å style og rettere utseende.

Behandlingen kan vare fra 3-4 måneder, alt etter din hårtype og hårkvalitet og hvordan du ivaretar håret ditt etter behandling. 

* Gravide bør unngå å få denne behandlingen. Personer med følsomhet for formaldehyd eller luftveisproblemer bør også unngå keratinbehandlinger.

20% rabatt på din Keratin behandling med oss

Akkurat nå tilbyr vi 20% på våre Keratin behandling. Prisen er avhengig av tiden det tar for behandlingen, tabellen under viser noen eksempler. Alt du trenger å gjøre for å få 20% er å legge inn din epost adresse slik at du får tilsendt en rabattkode *. Deretter følger du instruksene for bestilling under eller som beskrevet i eposten. Vi holder til sentralt i Oslo – Vibes Gate 12, 0356 OSLO .

Bestill nå, og behandlingen må utføres før 14. August 2021 for at rabattkoden skal gjelde.

Om du har noen spørsmål knyttet til denne kampanjen kan du kontakte oss på hk@looksstudio.no

* Ved å legge inn din epost adresse, bekrefter du også til å motta nyhetsbrev fra LOOKSSTUDIO.

.
TID PRIS NOK HÅR LENGDE KAMPANJE NOK
2h
2400,-
Kort
1920,-
3h
3600,-
Medium
2880,-
5h
6000,-
Langt
4800,-

Slik bestiller du:

  1. Fyll inn din epost i skjema over for å få tilsendt rabattkode på 20%.
  2. Kampanjen starter 13. Juli 2021 og behandling må utføres før 14. August 2021, så det gjelder å bestille time raskt, siden timene fylles opp fortløpende.
  3. Svar tilbake på den eposten med rabattkode, med din ønsket tid og dato.  
    1. Du kan bestille time fra MANDAG – LØRDAG fra 09:00-18:00 – HUSK at du må få en bekreftelse fra oss om din ønsket time er godkjent.
    2. Legg ved ditt navn og mobil nummer i eposten ved bestilling av time.
    3. Behandlingssted er Vibes Gate 12, 0356 OSLO

Ved spørsmål ta kontakt med oss på hk@looksstudio.no

VI SEES!